Uw advertentie hier?

Wed, 2 Nov, 2022 | Blog

Veilig een bedrijfsmail aanmaken

Veilig een bedrijfsmail aanmaken

De meeste mensen zouden pas over hun e-mailbeveiliging nadenken als het te laat is. Ze kunnen een basisaccount opzetten en er niet meer aan denken, alleen om erachter te komen dat hun informatie is gecompromitteerd. Om dit te voorkomen, is het belangrijk om de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen bij het aanmaken van jouw zakelijke e-mailadres. Je wilt een domeinnaam gebruiken die niet is gekoppeld aan jouw edrijfsnaam en authenticatiemaatregelen instellen om ervoor te zorgen dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot het account. Zorg er ook voor dat je een back-upplan hebt voor noodgevallen.

Uw advertentie hier?

Waarom kiezen voor een zakelijk e-mailadres?

Er zijn een aantal redenen om een ​​zakelijk e-mailadres te verkiezen boven een persoonlijk e-mailadres wanneer je online zaken doet. Ten eerste maakt een zakelijk e-mailadres een professionele indruk en kan het helpen om vertrouwen op te bouwen bij potentiële klanten.

Ten tweede is de kans groter dat een zakelijk e-mailadres wordt onthouden dan een persoonlijk e-mailadres, waardoor klanten gemakkelijker contact kunnen opnemen.

Ten slotte biedt een zakelijk e-mailadres een niveau van beveiliging en privacy dat niet altijd beschikbaar is met een persoonlijk e-mailadres. Door een zakelijk e-mailadres te kiezen, weet je zeker dat jouw correspondentie vertrouwelijk wordt behandeld en niet met derden wordt gedeeld.

Een veilig en privé e-mailadres van een bedrijf maken

  1. Kies een domeinnaam die niet aan de bedrijfsnaam is gekoppeld.
  2. Stel authenticatiemaatregelen in om ervoor te zorgen dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot het account.
  3. Zorg dat je een back-upplan hebt voor noodgevallen.
  4. Test regelmatig de beveiliging van het e-mailaccount.
  5. Zorg ervoor dat je phising mail herkent

Door deze eenvoudige stappen te volgen, kun je er zeker van zijn dat het zakelijke e-mailadres zowel veilig als privé is. Door de tijd te nemen om een ​​zakelijk e-mailadres in te stellen, kun je de potentiële problemen vermijden die gepaard gaan met het gebruik van een persoonlijk e-mailadres voor zakelijke doeleinden.

Terug